ENERGIEopMAAT

ENERGIEopMAAT bv levert warmte en koude uitsluitend bestemd voor de huurders van het Multifunctioneel complex Kerkweg, gelegen aan het Maltezerplein en de Kerkweg in Heemskerk. Deze woningen zijn aangesloten op een warmte-koude-opslag (WKO) installatie.

 

Deze WKO-installatie is het energiesysteem dat samen met een warmtepomp op milieuvriendelijke wijze zorgt voor verwarming of koeling van de 29 woningen, het zalencentrum Jansheeren en het Wijkzorgcentrum.

 

Wonen met warmte en koude van ENERGIEopMAAT bv is groen wonen. Deze warmte is duurzaam, niet duurder dan verwarmen met een cv-ketel op aardgas en geeft vergelijkbaar comfort. De huurders van het Maltezerplein en de Kerkweg dragen hun steentje bij aan een beter milieu. En zij hebben daarbij alle comfort in huis.

 


Belangrijke telefoonnummers ENERGIEopMAAT bv

Heeft u een storing in de warmte- of koudelevering? Dan belt u ons callcenter op 0900-256 01 00.

Heeft u algemene vragen? Dan belt u 0251 – 75 09 99 (lokaal tarief).

Deze telefoonnummers zijn uitsluitend bedoeld voor de huurders van de woningen en het zalencentrum van het Multifunctioneel complex Kerkweg, gelegen aan het Maltezerplein en de Kerkweg in Heemskerk.


 
Vragen?

Wij hebben de meest voorkomende vragen (en de antwoorden) voor u verzameld. Klikt u hiervoor op FAQ.

 
Gebruiksaanwijzing

Speciaal voor de bewoners van de 29 appartementen Kerkweg en Maltezerplein hebben wij een folder gemaakt. Hierin wordt onder andere de werking van het systeem uitgelegd en geven wij handige tips en adviezen voor optimaal gebruik.

 
Gaat u verhuizen?

Wanneer u gaat verhuizen, moet u het contract met ENERGIEopMAAT bv schriftelijk beëindigen. Hiervoor vult u de opzegging in. Print deze uit, onderteken het en stuur het naar ENERGIEopMAAT bv p/a Postbus 20, 1960 AA Heemskerk.

 
ENERGIEopMAAT bv is een volle (100%) dochter van WOONopMAAT.De appartementen gezien vanaf de zijde Kerkweg
De appartementen gezien vanaf de zijde Maltezerplein