Direct te Huur

BEVERWIJK
€434
Reageren is gesloten

Details

Type woning Appartement met lift
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 2
Gebouwd in straten
Prijsklasse
€434
Huurtoeslag berekenen
Aantal woningen 1
Voorwaarden Downloaden
Aantal opties 0
Sluitingsdatum 07-05-2021 06:00:20

Loting uitslag

Er heeft nog geen loting plaats gevonden.

Omschrijving

Leuk appartement aangeboden op de Plesmanweg! Het appartement bevindt zich op de zesde verdieping. Het complex beschikt over een lift. De woning is per 1 juni 2021 beschikbaar. Deze datum is onder voorbehoud. De voorwaarden om voor deze woning in aanmerking te komen zijn: - Het verzamelinkomen mag niet hoger zijn dan € 40.024,- bruto per jaar; - Geschikt voor één persoon, eventueel met partner (zonder kinderen). - De kale huurprijs bedraagt € 434,00,- per maand. - De servicekosten bedragen €40,35 per maand incl. voorschot water. - Voor deze woning is huurtoeslag mogelijk.

Geen ster, gewone woning

De woning is minder geschikt voor bewoners met een beperking bij het lopen. Er zijn hoogteverschillen (opstapjes of trappen) in de woning.

Hoe werkt het?

Ik snap het
 1. Stap 1
  Stap 1. Registreer je als woningzoekende
  Op de pagina Mijn Woonopmaat kan je je registreren als woningzoekende. Alleen geregistreerde woningzoekenden kunnen opties nemen. Registreren is gratis. Als je geregistreerd bent als woningzoekende kan je, ook zonder dat je opties hebt, deelnemen aan Direct-te-huur.
 2. Stap 2
  Stap 2. Optie(s) nemen
  Je hebt je geregistreerd als woningzoekende. Nu kan je opties nemen. Als je opties neemt, let er dan op dat je voldoet aan de voor de betreffende optie geldende inkomenseis. Anders kan de woning niet aan je worden verhuurd. De inkomenseisen vind je onder passend toewijzen en de spelregels woningtoewijzingen.

  Op het moment dat je een optie(s) neemt, is er geen woning vrij. De woningen komen pas beschikbaar als een zittende huurder zijn woning heeft opgezegd.
 3. Stap 3
  Stap 3. Opties beheren
  Wil je wat veranderen aan je opties? Dat kan via Mijn Woonopmaat. Je kunt inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je bij je registratie als woningzoekende hebt opgegeven.

  Het is belangrijk dat jouw persoonlijke gegevens kloppen. Bijvoorbeeld als je e-mailadres verandert, je hebt een nieuw 06-nummer, jouw gezinssamenstelling is gewijzigd of jouw inkomen, wijzig dit dan direct bij Mijn Woonopmaat. Als Woonopmaat je niet kan bereiken, wordt ervan uitgegaan dat je geen belangstelling meer hebt. Vergeet niet jaarlijks je opties te verlengen.