Kingsford Smitstraat

BEVERWIJK
€752
Reageren is gesloten

Details

Type woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4
Gebouwd in straten
Prijsklasse
€752
Huurtoeslag berekenen
Aantal woningen 40
Voorwaarden Downloaden
Aantal opties 0
Sluitingsdatum 24-10-2021 23:59:00

Loting uitslag

Er heeft nog geen loting plaats gevonden.

Omschrijving

Dit is een nieuwe optie. De optie kost € 25,00. Als je voor deze optie kiest, machtig je Woonopmaat éénmalig het bedrag van je rekening af te schrijven. Dit gebeurt vier weken na de loting. Omdat dit nieuwbouw betreft, hoef je geen opties in te leveren als je er al vijf hebt. Van de 40 woningen worden er 30 woningen verloot en 10 woningen direct bemiddeld

Alle woningen hebben:
- tuingerichte woonkamer met open keuken,
- vloerverwarming,
- grote bergzolder,
- 12 zonnepanelen,
- warmtepomp en
- zijn gasloos.
- de kale huurprijs bedraagt € 752,00 (prijspeil 2021)
- de servicekosten bedragen € 52,71 per maand (prijspeil 2021)

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
• Gezinssamenstelling minimaal drie of meer personen.
• Je verdient minimaal € 32.200,- en maximaal €50.000,-. bruto per jaar
• Je kunt een Inkomensverklaring (IBRI) 2020 overleggen. Houd rekening met een indexering van je inkomen. Dit betekent dat het inkomen van 2020 wordt aangepast naar 2022. Dit jaar bedraagt de indexering 2,48%. Hierdoor komt je inkomen hoger uit.

Loting
De loting vindt plaats na sluiting van de inschrijving en bepaalt de volgorde op de wachtlijst. Je ontvangt geen persoonlijk bericht van de uitslag. Je positie op de wachtlijst vind je terug bij Optiebeheer in ‘Mijn Woonopmaat’. Je logt in met je e-mailadres en wachtwoord. De uitslag van de loting staat uiterlijk 27 oktober 2021 om 10.00 uur in je persoonlijke omgeving.

Geen ster, gewone woning

De woning is minder geschikt voor bewoners met een beperking bij het lopen. Er zijn hoogteverschillen (opstapjes of trappen) in de woning.

Hoe werkt het?

Ik snap het
 1. Stap 1
  Stap 1. Registreer je als woningzoekende
  Op de pagina Mijn Woonopmaat kan je je registreren als woningzoekende. Alleen geregistreerde woningzoekenden kunnen opties nemen. Registreren is gratis. Als je geregistreerd bent als woningzoekende kan je, ook zonder dat je opties hebt, deelnemen aan Direct-te-huur.
 2. Stap 2
  Stap 2. Optie(s) nemen
  Je hebt je geregistreerd als woningzoekende. Nu kan je opties nemen. Als je opties neemt, let er dan op dat je voldoet aan de voor de betreffende optie geldende inkomenseis. Anders kan de woning niet aan je worden verhuurd. De inkomenseisen vind je onder passend toewijzen en de spelregels woningtoewijzingen.

  Op het moment dat je een optie(s) neemt, is er geen woning vrij. De woningen komen pas beschikbaar als een zittende huurder zijn woning heeft opgezegd.
 3. Stap 3
  Stap 3. Opties beheren
  Wil je wat veranderen aan je opties? Dat kan via Mijn Woonopmaat. Je kunt inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je bij je registratie als woningzoekende hebt opgegeven.

  Het is belangrijk dat jouw persoonlijke gegevens kloppen. Bijvoorbeeld als je e-mailadres verandert, je hebt een nieuw 06-nummer, jouw gezinssamenstelling is gewijzigd of jouw inkomen, wijzig dit dan direct bij Mijn Woonopmaat. Als Woonopmaat je niet kan bereiken, wordt ervan uitgegaan dat je geen belangstelling meer hebt. Vergeet niet jaarlijks je opties te verlengen.