Loting Slotvrouwe heeft plaatsgevonden

Loting Slotvrouwe heeft plaatsgevonden

Loting Slotvrouwe heeft plaatsgevonden

24 september 2021

Onder toeziend oog van notaris Lautenbach heeft afgelopen maandag, 20 september 2021, de loting van ‘de Slotvrouwe’ plaatsgevonden. Wij willen alle woningzoekenden bedanken voor hun enthousiasme en interesse. De belangstelling was overweldigend groot en dit betekent daarmee ook dat wij veel kandidaten moeten teleurstellen. 

Je kunt via je account op onze website www.woonopmaat.nl terugvinden op welke plek je exact bent gekomen. Het is aan jou of je de optie wilt aanhouden of niet. Als je graag op de wachtlijst wilt blijven dan wordt er rond eind oktober 2021 € 25,- per optie van je rekening afgeschreven. Als je je optie(s) wilt verwijderen dan kan dit ook. Log dan in op je Woonopmaat account en verwijder de optie(s) bij ‘opties beheren’. 

Wil je je optie behouden? Lees dan de voorwaarden om voor een woning in aanmerking te komen (nogmaals) goed door, zodat je zeker weet dat je de juiste optie hebt genomen. 

Verdere procedure

Wij nemen eerst contact op met de ingelote kandidaten. Ons streven is om alle ingelote kandidaten uiterlijk 1 oktober 2021 een bericht te sturen. Zit je niet bij deze groep, maar ben je wel hoog op de lijst geëindigd? Dan adviseren wij je om je optie nog even aan te houden. Het komt weleens voor dat wij kandidaten moeten afwijzen. 

Vragen?

Neem dan contact op met Woonopmaat op 0251-256010 of verhuurslotvrouwe@woonopmaat.nl