Nieuwsbrief December 2020-2

Nieuwsbrief December 2020-2

Onze klantbeloften voor 2021 realiseren we samen

Onze klantbeloften voor 2021 realiseren we samen

Weet je het nog? In 2019 hebben wij ons Koersplan 2019-2023 ‘Hier ben ik thuis’ met je gedeeld. Het Koersplan staat boordevol met beloften aan onze klanten, onze bewoners en onze huurders. In 2023 willen we alle beloften hebben gerealiseerd. Hoe we dat doen? Met elkaar, met onze relaties, met onze samenwerkingspartners. Samengevat: elk jaar zetten we samen met jou stappen daarvoor. Welke klantbeloften hebben we voor 2021 in petto? 

Stabiliseren wachttijd woningzoekenden
De rode draad voor 2021 is ons streven om de oplopende wachttijd voor woningzoekenden te stabiliseren op maximaal gemiddeld 40 maanden. Dat doen we door met de gemeenten, zorgpartijen, welzijn en vastgoedontwikkelaars te bekijken waar we nieuwe woningen kunnen realiseren. Mogelijk zijn er ook bestaande panden die we kunnen ombouwen tot woningen. Of is er een locatie om tijdelijke woningen, zoals de wisselwoningen aan de Bilderdijkstraat Heemskerk, neer te zetten. Deze projecten kunnen we niet alleen en pakken we samen met anderen op. Heel waardevol en constructief. 

Gastvrij voor en door iedereen
Gastvrij zijn vindt Woonopmaat heel belangrijk. Wij willen dat onze bewoners zich thuis voelen in hun woning, bij Woonopmaat èn bij bedrijven die voor ons werken. Werk jij ook voor ons en kom je bij onze bewoners thuis? Dan zorgen wij er volgend jaar voor dat we allebei dezelfde gastvrijheid uitstralen naar onze bewoners. Zo scoren we samen hoog op onze dienstverlening en de beleving van onze bewoners daarbij!

Meer weten over onze plannen in 2021 of meedoen? Sjoerd Hooftman maakt graag een afspraak met je, hooftman@woonopmaat.nl

Infographic