Nieuwsbrief December 2020-4

Nieuwsbrief December 2020-4

Vrijwilligers in het zonnetje: Woonopmaat Doet! 2020

Vrijwilligers in het zonnetje: Woonopmaat Doet! 2020

Het einde van een bijzonder jaar nadert.

Dit jaar staat Woonopmaat Doet! in het teken van het bedanken van ruim 200 vrijwilligers van Woonopmaat en het feliciteren van zo’n 100 trouwe huurders die 25, 40 en 50 jaar in hun woning van Woonopmaat wonen. 

200 Vrijwilligers in het zonnetje
Wij hebben ruim 200 vrijwilligers; wij kunnen niet zonder ze! Denk aan alle huurders die een bewonerscommissie runnen, bewoners die in de Klankbordgroep meepraten en denken, leden van de huurdersadviesgroep die meedenken over allerlei zaken. Maar ook de bestuursleden van ons eigen Huurdersplatform nemen we in deze actie mee. In totaal hebben we er zo’n 200. Met Woonopmaat Doet! 2020 zetten wij al onze vrijwilligers in het zonnetje want wij vinden betrokkenheid ontzettend fijn en erg belangrijk; zo werken we samen aan een fijn thuis voor onze huurders. 

Persoonlijk bezoek en een verrassing
Alle medewerkers bezoeken de laatste weken van het jaar persoonlijk onze vrijwilligers. Zo verrassen wij hen met een mooie kaart en bon die zij kunnen besteden bij een bakker, groenteboer, slager of visboer in Heemskerk en Beverwijk. Zo bedanken wij ze voor hun inzet voor Woonopmaat het afgelopen jaar.

Onze trouwe huurders feliciteren we met hun woonjubileum. Deze huurders ontvangen van ons een VVV-cadeaubon ter waarde van het aantal woonjaren, dus € 25, € 40 of € 50 verpakt in een feestelijk huisje van papier. 

En voor alle bewoners een warme kerstgroet
Ook de kerstdagen zijn dit jaar door de COVID-19 maatregelen anders dan voorgaande jaren. Om alle bewoners toch mooie dagen en een fijn thuis te wensen, sturen wij onze bewoners een warme kerstgroet. Wij wensen al onze bewoners fijne dagen en een goed begin van 2021. 

Wil je meer weten over onze jaarlijkse actie Woonopmaat Doet! dan kan Marjon van Bemmelen je alles vertellen, bemmelen@woonopmaat.nl