Nieuwsbrief December 2020-5

Nieuwsbrief December 2020-5

Met  Huipen en Van Lith isoleren we woningen in Beverwijk

Met Huipen en Van Lith isoleren we woningen in Beverwijk

Hoe kunnen we, vooral in deze tijd met beperkende maatregelen, ervoor zorgen dat onze bewoners een fijn huis hebben? Met de firma’s Huipen en Van Lith isoleren we ongeveer 200 woningen in Beverwijk en lossen we tegelijk vocht- en tochtproblemen op! Het resultaat: meer wooncomfort en een lagere energierekening! 

116 Eengezinswoningen Antonio Morstraat en omgeving
De 116 eengezinswoningen in de Antonio Morstraat en omgeving in Heemskerk hebben bijna allemaal één ding gemeen: een laag energielabel, meestal label F of G. En dat betekent vocht, tocht en een behoorlijke gasrekening. Daar gaan we wat aan doen. Met firma Huipen maakten we een plan om deze woningen van buitenaf te isoleren. Hierbij lossen we ook het probleem van vocht en tocht op. Het resultaat: een woning met meer wooncomfort. Alle bewoners zijn er erg blij mee! 

72 Eengezinswoningen Rijvordtlaan
In Beverwijk hebben we 72 eengezinswoningen in de Rijvordtlaan. Een hechte buurt, lage huren, maar ook woningen die niet zo goed zijn geïsoleerd. Volgend jaar gaat firma Van Lith deze woningen isoleren. We doen wel iets meer, zo pakken we ook de kozijnen aan zodat deze geen tocht meer doorlaten. En heeft de bewoner nog steeds de oude keuken en mag de aannemer deze corona-veilig vervangen? Dan doen we dat ook! Het plan maakten we samen met de Klankbordgroep. In deze Klankbordgroep zitten bewoners uit de Rijvordtlaan. Fijn dat de Klankborggroep positief heeft geadviseerd over het plan. Volgend jaar genieten de bewoners nog meer van hun woning.   

Meer plannen in Beverwijk: nieuwbouw
Naast de genoemde projecten zijn we volop bezig met de voorbereiding van de nieuwbouw van 40 eengezinswoningen aan de Kingsford Smithstraat in Beverwijk. Dat doen we met de BAM.  En heb je al gehoord over het laatste nieuwbouwproject in de Broekpolder? In het project ‘Slotakkoord’ realiseren we met Newbouw 40 appartementen en 14 eengezinswoningen in de sociale huur en 20 nieuwe koopwoningen. 

Wil je meer weten over onze investeringen in de voorraad dan kan Martin Feenstra je alles vertellen, feenstra@woonopmaat.nl