Nieuwsbrief december artikel 3

Nieuwsbrief december artikel 3

Woonopmaat Doe-Dag  2019

Woonopmaat Doe-Dag 2019

Zichtbaar en aanspreekbaar zijn, geldt niet alleen voor medewerkers in de buitendienst maar voor alle medewerkers van Woonopmaat. Om onze zichtbaarheid en aanspreekbaarheid nog verder te verhogen, organiseren we jaarlijks een Woonopmaat Doe-dag waarbij de hele organisatie actief is in wijken en buurten. Wat we dit jaar gaan doen?

Kerst met bewoners
Op 17 december staat de Woonopmaat Doe-Dag voor dit jaar gepland. Zo vlak voor de feestdagen staat deze dag in het teken van “fijne kerst voor onze bewoners”.  Dat betekent dat we die dag de wijken in gaan, met bewoners in gesprek gaan, kerstwensen ophalen en…. iets moois voor kerst uitreiken! Deze kerst attentie wordt mede aangeboden door onze onderhoud partners Huipen DOS, Van Lith bouwbedrijf, GeelRonitz Bouwgroep en AC Borst Bouw die hiervoor ook een bijdrage hebben geleverd.

Het echte doen; bewoners ontmoeten!
Tijdens de Woonopmaat Doe-Dag richten we op tien locaties in Beverwijk, Heemskerk en Wijk aan Zee een kerstkraam in. Bewoners worden uitgenodigd om naar onze kraam te komen en met ons in gesprek te gaan. Wij verwelkomen ze met een hapje en een drankje in onze feestelijk versierde kramen. Niet alleen de huurders krijgen een uitnodiging in de bus, ook eigenaren in een Vereniging van Eigenaars zijn welkom. Dat zijn tenslotte ook onze bewoners. Daarnaast nodigen we ook al onze bewonerscommissies uit bij de kramen. Zij verrichten belangrijk werk voor ons en zij zijn onze eregasten deze dag.

Een kerstwens? Wij laten ze uitkomen!
Het centrale thema is natuurlijk kerst. Een feest van wensen en geven. Bewoners met een kerstwens voor hun buren, buurt, woning of woonomgeving kunnen dat op deze Woonopmaat Doe-Dag aan ons kenbaar maken. De kerstwensen hangen we in de kerstboom die bij onze kramen staat. Aan het einde van de dag nemen we de kerstwensen mee. Uit iedere boom willen we in 2020 een kerstwens uit laten komen. De kerstbomen versierd met ballen en lichtjes schenken we aan het eind van de dag aan de bewonerscommissies die aanwezig zijn bij de kramen. Zo worden ze nog eens extra bedankt.

Meer weten?
De Woonopmaat Doe-Dag is een jaarlijks initiatief van Woonopmaat. Heb je vragen of goede ideeën voor komende jaren? Marjon van Bemmelen is bereikbaar op bemmelen@woonopmaat.nl