Maerelaan

Heemskerk
In ontwikkeling

Details

Plaats Heemskerk
Straat Maerelaan
Opdrachtgever Woonopmaat
Start bouw Nog niet bekend
Stedenbouwkundige RROG
Architect Nog niet bekend
Aannemer Nog niet bekend
Projectleider Peter van Raamsdonk
Bewonersbegeleider Cisca Smit

Omschrijving

Mensen een fijn huis én een thuis bieden. Daar gaan we voor. Hoe kunnen we een stapje extra zetten voor onze bewoners? Zodat ze prettig wonen in hun huis en in hun buurt.

Het project Maerelaan en omstreken moet een belangrijke bijdrage leveren aan onze doelstellingen duurzaamheid, wooncomfort en klantbeleving. Op dit moment werken we samen met bewoners, omwonenden en de gemeente Heemskerk aan de stedenbouwkundige visie voor “De Velst”, waar de flats aan de Maerelaan deel van zijn, en de vertaling van die visie in een concept bestemmingsplan. Woonopmaat is gestart met een speciale klankbordgroep voor de plannen voor de flats. Hierin bespreken we de mogelijke scenario’s en de gevolgen daarvan met onze bewoners. Ook zijn we gestart met de voorbereidingen om een projectpartner te selecteren. Deze projectpartner moet ons straks helpen om alle mogelijkheden rond de flats uit te werken in scenario’s. We verwachten rond het eind van dit jaar de selectie te hebben afgerond en het studietraject te starten.

Woonopmaat gebruikt het Sociaal Statuut als onderlegger voor het vaststellen van het Sociaal Project Plan per project/wijk. 

Nieuwsbrief april 2022
Nieuwsbrief maart 2022