Maerelaan

Heemskerk
In ontwikkeling

Details

Plaats Heemskerk
Straat Maerelaan
Opdrachtgever Woonopmaat
Start bouw Nog niet bekend
Stedenbouwkundige RROG
Architect Nog niet bekend
Aannemer Nog niet bekend
Projectleider Peter van Raamsdonk
Bewonersbegeleider Cisca Smit

Omschrijving

Inleiding
Mensen een fijn huis én een thuis bieden. Daar gaan we voor. Hoe zetten we een stapje extra voor onze bewoners? Zodat ze prettig wonen in hun huis en in hun buurt. Het project Maerelaan en omstreken gaat een belangrijke bijdrage leveren aan onze doelen voor duurzaamheid, prettig wonen en klantbeleving.

Actueel

  • Op dit moment werken we samen met bewoners, mensen uit de wijk en de gemeente Heemskerk aan de stedenbouwkundige visie voor “De Velst” en de vertaling van deze visie in een concept bestemmingsplan. De flats aan de Maerelaan zijn onderdeel van de Velst.
  • Woonopmaat is gestart met een speciale klankbordgroep voor de plannen voor de flats. Hierin bespreken we de mogelijke scenario’s en de gevolgen daarvan met onze bewoners.
  • Ook zijn we gestart met de voorbereidingen om een projectpartner te selecteren. Deze projectpartner gaat straks helpen om alle mogelijkheden rond de flats uit te werken in scenario’s.

Woonopmaat gebruikt het Sociaal Statuut als onderlegger voor het vaststellen van het Sociaal Project Plan per project/wijk. 

Planning
We verwachten rond het eind van dit jaar de selectie te hebben afgerond en het traject te starten.

Huurdersinformatie
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met bewonersbegeleider Cisca Smit via 0251-256010.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief april 2022
Nieuwsbrief maart 2022