Egelantier Garages

HEEMSKERK
€100
Voor het inschrijven op garages, moet deze optie aangezet worden in het account.

Details

Type woning Garage
Bouwjaar 1990
Gebouwd in straten Egelantier
Prijsklasse
€100
Huurtoeslag berekenen
Aantal plekken 10
Aantal opties 9
Verhuringen laatste 3 jaar 0

Laatste toewijzingen

Geen toewijzing data aanwezig.

Omschrijving

De toewijzingsregels
1. Huurders van Woonopmaat die in hetzelfde complex wonen als de garage/parkeerplaats.
2. Huurders van Woonopmaat van andere complexen die in de omgeving wonen van de garage/parkeerplaats.
3. Overige huurders van Woonopmaat die het dichtst in de omgeving van de garage/parkeerplaats wonen.
4. Overige inschrijvers.

De huurprijs op de website is exclusief BTW. Als u een garagebox huurt in het gebouw waar u woont betaalt u geen BTW. In andere gevallen wel, de regels hiervoor leest u klik hier voor de website van de Belastingdienst.

Geen ster, gewone woning

De woning is minder geschikt voor bewoners met een beperking bij het lopen. Er zijn hoogteverschillen (opstapjes of trappen) in de woning.

Hoe werkt het?

 1. option 1

  Stap 1. Registreer je als woningzoekende

  Klik op de homepage rechtsboven op ‘Login’. Je komt nu op de pagina Mijn Woonopmaat. Hier kan je je gratis registreren als woningzoekende. Alleen geregistreerde woningzoekenden kunnen opties nemen. Als je bent geregistreerd als woningzoekende kan je, ook zonder dat je opties hebt, deelnemen aan ‘Direct te huur’.
 2. option 2

  Stap 2. Optie(s) nemen

  Na het registreren, kan je opties nemen. Let er bij het nemen van opties op dat je voldoet aan de voorwaarden die voor de betreffende optie gelden. Als je niet aan de voorwaarden voldoet, mogen wij de woning niet aan je verhuren.

  Op het moment dat je een optie(s) neemt, is er geen woning vrij. De woningen komen pas beschikbaar na opzegging van een zittende huurder.
 3. option 3

  Stap 3. Opties beheren

  Wil je wat veranderen aan je opties? Dat kan via Mijn Woonopmaat. Je kunt inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je bij je registratie als woningzoekende hebt opgegeven.

  Het is belangrijk dat jouw persoonlijke gegevens kloppen. Bijvoorbeeld als je e-mailadres verandert, je hebt een nieuw 06-nummer, jouw gezinssamenstelling is gewijzigd of jouw inkomen, wijzig dit dan direct bij Mijn Woonopmaat. Als Woonopmaat je niet kan bereiken, wordt ervan uitgegaan dat je geen belangstelling meer hebt. Vergeet niet jaarlijks je opties te verlengen.