Feestelijke overdracht woningen Grebbestraat

Feestelijke overdracht woningen Grebbestraat

Feestelijke overdracht woningen Grebbestraat

17 juni 2024

Op woensdag 12 juni 2024 was de feestelijke overdracht van het gebouw. De woningen aan de Grebbestraat in Beverwijk zijn nu officieel overgedragen aan Odion en haar bewoners. Het feest begon om 3 uur s ’middags met hapjes, drankjes en muziek. Bewoners en hun familie waren hierbij aanwezig. Sjoerd Hooftman, de directeur van Woonopmaat, gaf een toespraak. Daarna volgden een toespraak van Odion en aannemersbedrijf ToekomstGroep. Ook de leden van de klankbordgroep Kuenenplein waren erbij aanwezig.

In het gebouw wonen 35 (jong)volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)
Een team van zorgprofessionals van Odion helpt de (jong)volwassenen bij het wonen. De bewoners woonden hiervoor in Wijk aan Zee. In een verouderd gebouw van Heliomare aan de Voorstraat. In februari 2024 konden de bewoners hun nieuwe woning aan de Grebbestraat inrichten. En er echt gaan wonen.

Een fijn thuis
Dat is wat Woonopmaat en Toekomstgroep de bewoners willen bieden. Woonopmaat en ToekomstGroep zijn zeer blij dat de bouw eindelijk is afgerond. Om het woonplezier te vergroten schonk Woonopmaat een tuinset en Toekomstgroep een duofiets aan de bewoners.