Mail to Pay wordt POM 

Mail to Pay wordt POM 

Mail to Pay wordt POM 

30 mei 2024

Maak je zelf de huur over? Dan ontvang je elke maand de huurrekening van Woonopmaat. En je ontvangt dan een betaalverzoek van Mail to Pay. Vanaf 1 mei 2024 ontvang je dit verzoek van POM. 

Betalen via POM is veilig en eenvoudig 
In de brief of de email staat een QR-code. Een QR-code is te vergelijken met een streepjescode die je bijvoorbeeld op supermarktproducten ziet. Je scant de QR-code met je telefoon. Je komt dan in een veilige, online betaalomgeving. In deze betaalomgeving staan jouw gegevens al ingevuld. Je kiest dan je bank. En via je bank betaal je eenvoudig de huur.

Loop je achter met het betalen van je huur?
Ook dan ontvang je een brief of email van POM. In deze brief of email herinneren wij je er aan dat je nog huur moet betalen. De betaling van je achterstand gaat via POM. 

Met een automatische incasso regel je je betaling heel makkelijk 
In plaats van zelf de huur over te maken, kun je er ook voor kiezen om je huur automatisch te betalen. Dat is wel zo makkelijk. Daarvoor geef je Woonopmaat eerst toestemming. Als Woonopmaat jouw toestemming heeft, mag Woonopmaat het geld van bankrekening afhalen. Elke maand gaat dan automatisch het bedrag van je rekening af. Met zo min mogelijk moeite regel jij dus de betaling. 

Wil je je huur automatisch gaan betalen? 
Dat kan! Neem dan contact op met Woonopmaat door een email te sturen naar incasso@woonopmaat.nl. Of bel met de medewerkers van de incasso afdeling van Woonopmaat: Wendy (06-14016254) of Iris (06-14016270).