Nieuwe aannemers voor mutatie onderhoud

Nieuwe aannemers voor mutatie onderhoud

Nieuwe aannemers voor mutatie onderhoud

2 juli 2024

Ga je een ‘nieuwe’ woning van ons huren? Of vervangen we je keuken, badkamer of toilet? Vanaf 1 juli 2024 doen Coen Hagedoorn en KBK Bouwgroep dat voor Woonopmaat.

Coen Hagedoorn en KBK Bouwgroep doen het mutatieonderhoud 
Woonopmaat verhuurt jaarlijks zo’n 500 ‘nieuwe’ woningen. Voordat de nieuwe bewoners hun woning kunnen betrekken, moet er meestal wat aan onderhoud worden gedaan. Wij noemen dat het mutatieonderhoud. Net als de meeste andere woningcorporaties voeren aannemers de werkzaamheden voor ons uit. Vanaf 1 juli doen Coen Hagedoorn en KBK Bouwgroep dat voor Woonopmaat. 

Ook vervanging van badkamer, keuken en toilet 
Als Woonopmaat vindt dat een badkamer, keuken of toilet vervangen moet worden, geeft zij daarvoor een opdracht. Ook deze opdracht gaat vanaf 1 juli naar Coen Hagedoorn of KBK Bouwgroep. Voordat er iets wordt vervangen in een woning, komt iemand van Woonopmaat kijken in de woning. Pas als besloten is dat er iets vervangen moet worden, geeft Woonopmaat daarvoor een opdracht.  

Vanuit Heemskerk aan de slag voor Woonopmaat
Coen Hagedoorn is een landelijke partij met 24 vestigingen door het hele land. Ook in Heemskerk! KBK Bouwgroep komt uit Volendam. Net als Coen Hagedoorn hebben zij hun bedrijfspand op de Trompet in Heemskerk. Zie je straks een busje van een van deze aannemers door jouw straat rijden? Grote kans dat ze voor Woonopmaat ergens aan de slag gaan.

De klus is pas klaar als de klant tevreden is 
Beide aannemers hebben veel ervaring met het werken voor woningcorporaties. En willen net als Woonopmaat, het verschil maken voor onze bewoners. “De klus is pas klaar als de klant tevreden is” geven zij aan. Woonopmaat heeft er het volste vertrouwen in dat ze deze belofte waar gaan maken.