Doe mee met het NK Tegelwippen!

Doe mee met het NK Tegelwippen!

Doe mee met het NK Tegelwippen!

30 mei 2024

De gemeenten Beverwijk en Heemskerk doen dit jaar weer mee met het Nederlands Kampioenschap (NK) Tegelwippen. Zo veel mogelijk tegels eruit en groen erin! En daarmee tuinen en straten groener maken. Ook jij kunt meedoen. 

Tegels vervangen door groen heeft veel voordelen
Je krijgt er een mooiere en fijnere omgeving door. Bij grote regenbuien krijg je minder wateroverlast omdat het water beter weg kan lopen. Je krijgt meer koelte op warme dagen. Ook is het een fijne plek voor bijen, vlinders en andere dieren. 

Alle gewipte tegels tellen mee
Het NK Tegelwippen is een wedstrijd in heel Nederland. Gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen zitten bij elkaar in de IJmond poule. Hoe meer tegels er in een gemeente gewipt worden, hoe beter. Het NK Tegelwippen loopt nog tot eind oktober van dit jaar. En alle gewipte tegels tellen mee.

Doe ook mee en maak je gemeente groener! 
Ga naar de website www.nk-tegelwippen.nl. Hier kun je iedere tegel die je hebt gewipt melden. Woon je in Beverwijk en wil je speciaal meedoen voor Beverwijk? Hou dan de socials van gemeente Beverwijk in de gaten. Of kijk voor meer informatie op beverwijk.nl/tegelwippen.

Weet je niet waar je met je tegels heen moet? En woon je in Heemskerk? Dan kan je je tegels op laten halen door de tegeltaxi. Kijk op Tegeltaxi Heemskerk Of stuur een mail naar tegeltaxi@heemskerk.nl.