De Slotvrouwe 3_kamer

HEEMSKERK
€752

Details

Type woning Appartement met lift
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3
Gebouwd in straten Debora Bakelaan, Reeuwijkpark
Prijsklasse
€752
Huurtoeslag berekenen
Aantal woningen 17
Voorwaarden Downloaden
Aantal opties 604
Verhuringen laatste 3 jaar 0

Laatste toewijzingen

Geen toewijzing data aanwezig.

Omschrijving

Om in aanmerking te komen voor deze woningen gelden de volgende voorwaarde:
• Je verdient alleen minimaal € 24.075,- en maximaal € 50.000,- bruto per jaar.
• Je verdient met twee of meer personen minimaal € 32.675,- en maximaal € 50.000,- bruto per jaar.
• Je hebt geen recht op huurtoeslag.

Drie sterren, rolstoel bereikbaar

De bewoner kan met een rolstoel door het gebouw (entreehal, galerij, etc.) tot en met de voordeur. De rolstoel kan niet in de woning gebruikt worden, een rollator wel.

Hoe werkt het?

Ik snap het
 1. Stap 1
  Stap 1. Registreer je als woningzoekende
  Op de pagina Mijn Woonopmaat kan je je registreren als woningzoekende. Alleen geregistreerde woningzoekenden kunnen opties nemen. Registreren is gratis. Als je geregistreerd bent als woningzoekende kan je, ook zonder dat je opties hebt, deelnemen aan Direct-te-huur.
 2. Stap 2
  Stap 2. Optie(s) nemen
  Je hebt je geregistreerd als woningzoekende. Nu kan je opties nemen. Als je opties neemt, let er dan op dat je voldoet aan de voor de betreffende optie geldende inkomenseis. Anders kan de woning niet aan je worden verhuurd. De inkomenseisen vind je onder passend toewijzen en de spelregels woningtoewijzingen.

  Op het moment dat je een optie(s) neemt, is er geen woning vrij. De woningen komen pas beschikbaar als een zittende huurder zijn woning heeft opgezegd.
 3. Stap 3
  Stap 3. Opties beheren
  Wil je wat veranderen aan je opties? Dat kan via Mijn Woonopmaat. Je kunt inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je bij je registratie als woningzoekende hebt opgegeven.

  Het is belangrijk dat jouw persoonlijke gegevens kloppen. Bijvoorbeeld als je e-mailadres verandert, je hebt een nieuw 06-nummer, jouw gezinssamenstelling is gewijzigd of jouw inkomen, wijzig dit dan direct bij Mijn Woonopmaat. Als Woonopmaat je niet kan bereiken, wordt ervan uitgegaan dat je geen belangstelling meer hebt. Vergeet niet jaarlijks je opties te verlengen.