Koekoek

HEEMSKERK
€593
Optie niet mogelijk i.v.m. Woongroep

Details

Type woning Appartement met lift
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 3
Gebouwd in straten Koekoek
Prijsklasse
€593
Huurtoeslag berekenen
Aantal woningen 25
Voorwaarden Downloaden
Aantal opties 0
Verhuringen laatste 3 jaar 1

Laatste toewijzingen

Toegewezen Optie Wachttijd
2019-10-09 - Huurbemiddeling
2017-07-14 - Huurbemiddeling
2017-06-01 - Huurbemiddeling
2016-08-05 - Huurbemiddeling
2016-07-01 - Huurbemiddeling
2016-06-01 - Huurbemiddeling

Omschrijving

De servicekosten bedragen € 7,86 per maand (Prijspeil juli 2021)
Deze woningen zijn voor bewoning door ouderen. De verhuur van deze woningen wordt verzorgd door de woongroep Beijenlust.
Zij verhuren alleen aan leden van de woongroep. Lid worden kan als u tussen de 50 en 70 jaar bent. Wilt u meer informatie over het huren van deze woningen, stuur een verzoek naar: Woongroep Beijenlust, Secretariaat: Koekoek 29, 1965 EA Heemskerk of mail naar woongroepbeijenlust@gmail.com. Op dit moment is er een ledenstop.

Een ster, gelijkvloerse woning

De woning heeft geen trappen en ligt op de begane grond of is per lift bereikbaar.

Hoe werkt het?

Ik snap het
 1. Stap 1
  Stap 1. Registreer je als woningzoekende
  Op de pagina Mijn Woonopmaat kan je je registreren als woningzoekende. Alleen geregistreerde woningzoekenden kunnen opties nemen. Registreren is gratis. Als je geregistreerd bent als woningzoekende kan je, ook zonder dat je opties hebt, deelnemen aan Direct-te-huur.
 2. Stap 2
  Stap 2. Optie(s) nemen
  Je hebt je geregistreerd als woningzoekende. Nu kan je opties nemen. Als je opties neemt, let er dan op dat je voldoet aan de voor de betreffende optie geldende inkomenseis. Anders kan de woning niet aan je worden verhuurd. De inkomenseisen vind je onder passend toewijzen en de spelregels woningtoewijzingen.

  Op het moment dat je een optie(s) neemt, is er geen woning vrij. De woningen komen pas beschikbaar als een zittende huurder zijn woning heeft opgezegd.
 3. Stap 3
  Stap 3. Opties beheren
  Wil je wat veranderen aan je opties? Dat kan via Mijn Woonopmaat. Je kunt inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je bij je registratie als woningzoekende hebt opgegeven.

  Het is belangrijk dat jouw persoonlijke gegevens kloppen. Bijvoorbeeld als je e-mailadres verandert, je hebt een nieuw 06-nummer, jouw gezinssamenstelling is gewijzigd of jouw inkomen, wijzig dit dan direct bij Mijn Woonopmaat. Als Woonopmaat je niet kan bereiken, wordt ervan uitgegaan dat je geen belangstelling meer hebt. Vergeet niet jaarlijks je opties te verlengen.