Zandhaver Woongroep 2-kamers

HEEMSKERK
€475
Optie niet mogelijk i.v.m. Woongroep

Details

Type woning Appartement met lift
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 2
Gebouwd in straten Zandhaver
Prijsklasse
€475
Huurtoeslag berekenen
Past deze huur binnen mijn budget?

Doe de Nibud Huurwijzer
Aantal woningen 10
Voorwaarden Downloaden
Aantal opties 0
Verhuringen laatste 3 jaar 2

Laatste toewijzingen

Toegewezen Optie Wachttijd
2021-02-23 - Huurbemiddeling
2020-01-09 - Huurbemiddeling
2019-03-08 - Huurbemiddeling
2017-04-14 - Huurbemiddeling
2017-03-17 - Huurbemiddeling
2017-03-09 - Huurbemiddeling
2015-07-31 - Huurbemiddeling

Omschrijving

De servicekosten bedragen € 17,83 per maand (Prijspeil juli 2021)
Deze woningen zijn niet rechtstreeks via WOONopMAAT te huren, daarom kunt u op deze woning geen opties registreren. Deze woningen zijn voor bewoning door ouderen. De verhuur van deze woningen wordt verzorgd door de woongroep Burisbeek.
Zij verhuren alleen aan leden van de woongroep. Lid worden kan als u tussen de 55 en 70 jaar bent. Wilt u meer informatie over het huren van deze woningen, stuur dan een verzoek naar: Woongroep Burisbeek, Secretariaat: Zandhaver 35, 1964 KT Heemskerk.

Een ster, gelijkvloerse woning

De woning heeft geen trappen en ligt op de begane grond of is per lift bereikbaar.

Hoe werkt het?

 1. option 1

  Stap 1. Registreer je als woningzoekende

  Klik op de homepage rechtsboven op ‘Login’. Je komt nu op de pagina Mijn Woonopmaat. Hier kan je je gratis registreren als woningzoekende. Alleen geregistreerde woningzoekenden kunnen opties nemen. Als je bent geregistreerd als woningzoekende kan je, ook zonder dat je opties hebt, deelnemen aan ‘Direct te huur’.
 2. option 2

  Stap 2. Optie(s) nemen

  Na het registreren, kan je opties nemen. Let er bij het nemen van opties op dat je voldoet aan de voorwaarden die voor de betreffende optie gelden. Als je niet aan de voorwaarden voldoet, mogen wij de woning niet aan je verhuren.

  Op het moment dat je een optie(s) neemt, is er geen woning vrij. De woningen komen pas beschikbaar na opzegging van een zittende huurder.
 3. option 3

  Stap 3. Opties beheren

  Wil je wat veranderen aan je opties? Dat kan via Mijn Woonopmaat. Je kunt inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je bij je registratie als woningzoekende hebt opgegeven.

  Het is belangrijk dat jouw persoonlijke gegevens kloppen. Bijvoorbeeld als je e-mailadres verandert, je hebt een nieuw 06-nummer, jouw gezinssamenstelling is gewijzigd of jouw inkomen, wijzig dit dan direct bij Mijn Woonopmaat. Als Woonopmaat je niet kan bereiken, wordt ervan uitgegaan dat je geen belangstelling meer hebt. Vergeet niet jaarlijks je opties te verlengen.