Ik heb geen opties staan bij Woonopmaat

Ik heb geen opties staan bij Woonopmaat

Ik heb geen opties staan bij Woonopmaat

Vanaf 1 juni 2023 bieden wij onze huurwoningen aan via www.mijnwoonservice.nl
Straks kunt u zelf reageren op vrijkomende huurwoningen. Ze worden bekend gemaakt via de website www.mijnwoonservice.nl. Naast de woningen van Woonopmaat ziet u ook de vrijkomende woningen van alle andere woningcorporaties in de regio IJmond en Zuid-Kennemerland. Dat zijn woningen in Beverwijk, Heemskerk en Wijk aan Zee maar ook in Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Velsen en Zandvoort.

U kunt geen nieuwe opties meer nemen
Tot 1 juni 2023 blijft Woonopmaat de vrijkomende huurwoningen verdelen op de huidige manier. Daarna kunt u reageren op de geadverteerde woningen via https://www.mijnwoonservice.nl

U kunt zich inschrijven bij Woonservice
U staat bij Woonopmaat ingeschreven als woningzoekende, maar u heeft geen opties. Uw inschrijving bij Woonopmaat vervalt per 1 juni 2023. Bent u op zoek naar een woning? Dan adviseren wij u om u in te schrijven bij Woonservice via www.mijnwoonservice.nl/inschrijven. U bouwt dan inschrijftijd op. Hier vindt u ook uitleg over het inschrijven en de kosten hiervan.

Staat u al ingeschreven bij Woonservice?
Dan hoeft u niets te doen. U houdt uw inschrijfduur bij Woonservice en kunt reageren op passende, vrijkomende huurwoningen in de regio. Vanaf 1 juni 2023 vindt u hier ook de vrijkomende woningen van Woonopmaat.

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht?
Stel ze dan gerust. U bereikt ons elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur via het telefoonnummer (0251) 256010 of via overstapwoonservice@woonopmaat.nl