Ik heb opties staan bij Woonopmaat

Ik heb opties staan bij Woonopmaat

Ik heb opties staan bij Woonopmaat

Vanaf 1 juni 2023 bieden wij onze huurwoningen aan via www.mijnwoonservice.nl.
Dat is anders dan hoe het nu gaat. Nu staat u ingeschreven bij Woonopmaat. U heeft een of meer opties op een huurwoning in Beverwijk, Heemskerk of Wijk aan Zee. U wacht totdat Woonopmaat u laat weten dat een woning vrijkomt. En dat u aan de beurt bent. Dan laat u ons weten of u die woning wilt.

Straks kunt u zelf reageren op vrijkomende huurwoningen
Ze worden bekend gemaakt via de website www.mijnwoonservice.nl. Naast de woningen van Woonopmaat ziet u ook de vrijkomende woningen van alle andere woningcorporaties in de regio IJmond en Zuid-Kennemerland. Dat zijn woningen in Beverwijk, Heemskerk en Wijk aan Zee maar ook in Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Velsen en Zandvoort.

U heeft een inschrijving bij Woonservice nodig
Deze inschrijving gaan wij voor u regelen! Wij sturen u daarvoor binnenkort een bericht. U hoeft nu nog niets te doen.

U kunt geen nieuwe opties meer nemen
Uw huidige opties blijven geldig tot 1 juni 2023. Tot die tijd blijft Woonopmaat de vrijkomende huurwoningen verdelen op de huidige manier.  

U houdt uw opgebouwde inschrijftijd
Uw oudste optie bepaalt uw nieuwe inschrijftijd bij Woonservice. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gunstige overgangsregeling. In de folder bij deze brief leggen we die uit. Het bedrag dat u voor uw optie(s) heeft betaald, krijgt u van ons terug. We storten het bedrag op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.  

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht en de folder?
Stel ze dan gerust. U bereikt ons elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur via het telefoonnummer (0251) 256010 of via overstapwoonservice@woonopmaat.nl