Doe je ook mee aan het onderzoek van KWH?

Doe je ook mee aan het onderzoek van KWH?

Doe je ook mee aan het onderzoek van KWH?

28 maart 2024

Binnenkort ontvang je een uitnodiging van KWH. KWH is de afkorting voor kennis en kwaliteitscentrum voor Woningcorporaties. Woonopmaat heeft het KWH gevraagd een onderzoek te doen. Het onderzoek gaat over betrokkenheid. Wat is dat, betrokkenheid? En wat betekent betrokkenheid voor jou? Daarover gaat het onderzoek.

Voel jij je betrokken bij Woonopmaat?
En wat betekent betrokken zijn voor jou? Dat je meepraat met Woonopmaat over bepaalde zaken? Bijvoorbeeld in een klankbordgroep of via een digitaal klantenpanel.

Of voel je juist betrokken bij de straat, de wijk of de buurt waarin je woont?  Omdat je in een bewonerscommissie zit of meedoet aan de activiteiten die de bewonerscommissie organiseert. Of misschien omdat je wel eens een boodschap doet voor je buurvrouw.

We zijn benieuwd naar je antwoorden
Want als we die weten willen we er ook iets mee gaan doen. Als je graag wilt meepraten met Woonopmaat en dat nu nog niet doet, kijken we hoe we dat kunnen gaan doen. Zijn de onderwerpen leuk en interessant genoeg? Of wil je alleen meepraten in een klankbordgroep? En als je graag mee wilt doen aan een activiteit, misschien omdat je je wat eenzaam voelt, wat kan Woonopmaat dan voor je doen?

Je ontvangt de vragenlijst in april 
Je ontvangt hem op je e-mail adres dat bij ons bekend is. Het onderzoek bevat zo’n 25 vragen. En de vragen vul je online in. Je hoeft dus niets uit te printen of met pen in te vullen. Aan het einde druk je op verzenden. Het KWH ontvangt je antwoorden.

We gaan met de resultaten aan de slag
Zodra alle antwoorden binnen zijn, maakt KWH een rapport. Ze vertellen Woonopmaat wat de uitkomst is. En geven een advies. Met het advies gaat Woonopmaat aan de slag. We maken plannen hoe we meer bewoners kunnen betrekken. En samen kunnen werken aan verbetering. Want samen met jou willen we er voor zorgen dat je je thuis en prettig voelt. In je woning, in je straat én bij Woonopmaat.

Houd je e-mail in de gaten
We waarderen het als je mee doet aan het onderzoek. Laat ons via je antwoorden weten wat betrokkenheid voor jou betekent. En wat we beter of anders kunnen doen.