Geld besparen met zonnepanelen

Geld besparen met zonnepanelen

Geld besparen met zonnepanelen

31 januari 2024

Zonnepanelen leveren energie. Energie die je kunt gebruiken in je woning. Voor het draaien van je wasmachine of het opwarmen van eten in de magnetron of oven. Maar ook voor je televisie of het opladen van je telefoon. Zes zonnepanelen op je dak scheelt je gauw al €600,- per jaar in je portemonnee.

Woonopmaat is bezig om haar woningen energie zuiniger te maken. Bij oudere woningen isoleren we de daken en muren. Hiermee houdt je woning warmte beter vast. En voelt je woning prettiger aan. Ook zorgt isolatie voor een lager gasverbruik. Een andere manier om woningen zuiniger te maken is het plaatsen van zonnepanelen. Al meer dan 2000 woningen van Woonopmaat hebben zonnepanelen.

Sinds september 2023 doet het bedrijf Sunergetic dat voor ons. Op eengezinswoningen en ook op appartementengebouwen. Bij eengezinswoningen heb je als bewoner zelf het voordeel van de opgewekte energie. Bij appartementengebouwen deel je het voordeel met de alle bewoners. De opgewekte energie wordt daar gebruikt voor de lift. Of voor de verlichting op de galerij, berging of centrale ruimten.

Woon je in een eengezinswoning van Woonopmaat? En wil je weten of zonnepanelen ook op jouw woning geplaatst kunnen worden? Op 6 maart is er een informatie avond in de Jansheeren (Maltezerplein 1 in Heemskerk). Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. Medewerkers van Sunergetic en Woonopmaat beantwoorden je vragen graag. We vragen je hier wel voor aan te melden via de site https://woonopmaat.sunergetic.nl/informatieavond

Via deze website https://woonopmaat.sunergetic.nl/ kun je ook checken of je woning geschikt is voor zonnepanelen. Je vult dan eenvoudig je postcode en huisnummer in. Sunergetic bekijkt of je woning geschikt is voor zonnepanelen. En als dat zo is, ontvang je van Sunergetic een aanbod. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert.

Kun je niet naar de informatieavond? En wil je toch graag meer informatie over zonnepanelen. Ook op de website van Woonopmaat vindt je antwoorden op vragen over zonnepanelen.