Zonnepanelen voor bewoners van Woonopmaat

Heemskerk en Beverwijk
In ontwikkeling

Details

Plaats Heemskerk en Beverwijk
Straat Meerdere straten
Opdrachtgever Energie in Huis

Omschrijving

Woonopmaat start een proef met zonnepanelen en draagt hiermee bij aan een verlaging van de energierekening van haar huurders en aan een beter milieu.

In 2017 plaatst Woonopmaat samen met Energie in Huis op minimaal 210 huurwoningen zonnepanelen in Beverwijk en Heemskerk. Energie in Huis heeft ruime ervaring met zonnepanelen op woningen in Nederland en Engeland en streeft ernaar de energierekening zo laag mogelijk te krijgen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Er zijn 600 huurders geselecteerd die een aanbod krijgen om mee te doen aan de proef. Na een advies-op-maat besluit de huurder of hij/zij gaat profiteren van de zon.

Woonopmaat koopt de panelen en biedt ze aan haar huurders aan. De huurders betalen een vergoeding in de servicekosten. De besparing levert meer op dan de huur van de zonnepanelen.

Begin 2018 evalueert Woonopmaat de proef en besluit of er nog meer huurders kunnen profiteren van de zon. Zo blijft Woonopmaat werken aan prettig, betaalbaar en duurzaam wonen.

De 600 geselecteerde huurders worden aangeschreven in clusters van 200. De eerste 200 huurders zijn op dit moment aangeschreven, de rest volgt in juni en juli.

Zo werken wij samen aan een beter milieu.

Laat de zon maar schijnen!

Ben ik geselecteerd voor de proef?

Wil je meer weten? Kijk op de website:
www.energieinhuis.nl/woonopmaat
of neem contact op met Energie in Huis 0251-727023