Nieuwe website

Nieuwe website

Nieuwe website

21 februari 2018

Woonopmaat heeft een nieuwe website! Een nieuwe site met een nieuw logo en een nieuw uiterlijk. Wat blijft, is het aanbieden van woningen aan woningzoekenden die hiervoor een optie hebben genomen. De methode blijft gelijk, wel wijzigen er een paar praktische zaken voor onze optiehouders.

Wat betekent dit voor onze optiehouders?

  • Inloggen met emailadres;
    Vanaf nu moet je inloggen met je emailadres, in plaats van je inschrijfnummer. Bij de eerste keer inloggen op onze nieuwe site, moet je een nieuw wachtwoord aanmaken. Ga hiervoor naar het scherm ’login-wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een email met een tijdelijk wachtwoord en een link om het wachtwoord te wijzigen. Kopieer dit wachtwoord (zonder aanhalingstekens) en klik dan op de link. Hier wijzig je je wachtwoord. Als je bent ingelogd, controleer dan je gegevens (inkomen) en pas dit eventueel aan.

  • Direct betalen van opties;
    Betaling van de optie(s) gebeurt niet meer met een éénmalige machtiging. Er wordt direct afgerekend via een Ideal betaling.

Omdat wij overgaan op een nieuwe website hoef je voor dit jaar je opties niet te verlengen. Vanaf 2019 krijg je weer bericht om je opties te verlengen. Als je opties verwijdert, vragen wij je dit weloverwogen te doen. Je verliest hiermee je opgebouwde rechten en dit kunnen wij niet meer herstellen.

Wat betekent dit voor woningzoekenden die alleen deelnemen aan ‘Direct te huur’?

  • Woningzoekenden die geen opties hebben en alleen aan ‘Direct te huur’ meedoen moeten zich opnieuw inschrijven.

Heb je vragen over opties of inloggen?

Neem dan contact op met de heer John van Balen, telefoonnummer 0251-256010. Je kunt hem dagelijks, met uitzondering van woensdag, bereiken tussen 09.00 – 17.00 uur. Je kunt hem ook een email sturen via optie@woonopmaat.nl. Hij helpt je graag.