Terugkoppeling van de algemene ledenvergadering Huurdersplatform (11 mei)

Terugkoppeling van de algemene ledenvergadering Huurdersplatform (11 mei)

Terugkoppeling van de algemene ledenvergadering Huurdersplatform (11 mei)

17 mei 2023

Op donderdag 11 mei hield het Huurdersplatform Woonopmaat haar algemene ledenvergadering. De algemene ledenvergadering werd gehouden in de Jansheeren in Heemskerk. Ruim 50 leden waren deze avond aanwezig.

Sjoerd Hooftman, directeur van Woonopmaat, die deze avond ook bij de algemene ledenvergadering aanwezig was, sprak zijn trots en blijdschap uit over deze mooie opkomst. Ook vertelde hij de aanwezigen waar Woonopmaat de komende jaren mee aan de slag gaat. En dat zij het Huurdersplatform maar ook andere vrijwillige bewoners hier hard bij nodig heeft. Het doel van Woonopmaat is dan ook om het huidige aantal vrijwilligers, nu ruim 200, de komende jaren te verdubbelen.

Het bestuur van het Huurdersplatform nam deze avond officieel afscheid van één van de bestuursleden. Ook werd even stil gestaan bij het overlijden van (oud) bestuursleden.

Het goede nieuws is dat zich ook twee nieuwe bestuursleden hebben gemeld. Zij gaan eerdaags aan de slag bij het Huurdersplatform.

Tijdens de avond hebben de leden hun akkoord gegeven over de nieuwe (spel)regels rondom het wijkbudget. Alle bewonerscommissies die een aanvraag voor dit wijkbudget kunnen doen, krijgen deze regels eerdaags toegestuurd. Ze komen ook op de website van het Huurdersplatform en Woonopmaat te staan.

Heeft u geen bewonerscommissie, maar heeft u wel een leuk idee voor activiteit in uw complex, straat buurt? Meld u zich bij het Huurdersplatform. Zij staan open voor initiatieven!