U bent GOUD!

U bent GOUD!

U bent GOUD!

21 mei 2024

Met die woorden nodigden wij bijna 400 vrijwilligers uit voor een ‘gouden’ feestavond. Een avond om hen te bedanken voor de dingen die zij vrijwillig voor ons doen.

Zoals activiteiten organiseren voor de bewoners van je straat of complex. Of meedoen in een klankbordgroep, de huurdersorganisatie of een VvE. Maar ook afval opruimen rondom je woongebouw of je inzetten als energiecoach of buurtbemiddelaar. Stuk voor stuk belangrijke taken die bewoners voor en met elkaar doen. En daarmee samen met Woonopmaat zorgen voor een fijn thuis.

De medewerkers van Woonopmaat samen zorgden voor een gastvrij ontvangst voor zo’n 180 vrijwilligers. Dat was in de Jansheeren in Heemskerk. De rode loper was uitgerold, een feestelijk versierde zaal, een hapje en een drankje maakten het ontvangst compleet.

We bedankten onze vrijwilligers met een leuke show. Als klap op de vuurpijl liepen we samen met hen de polonaise door de zaal. En zongen samen een lied om onze waardering aan hen uit te spreken. Als extra waardering ontving iedere gast een herinneringsspeld. En een klein potje ‘goud’. Dit om nog maar eens extra duidelijk te maken hoe blij we met deze vrijwilligers zijn.

De vrijwilligers die er deze avond niet bij konden zijn, vergeten we natuurlijk ook niet. Ook zij ontvangen de komende week de herinneringsspeld.