Nieuwsbrief Zomer 2023-1

Nieuwsbrief Zomer 2023-1

Terugblik op 2022

Terugblik op 2022

Tegen de zomer publiceren we zoals gewoonlijk ons jaarverslag. Altijd een bijzonder moment. Centraal staat de vraag: is het gelukt om alle beloften, die we aan het begin van het jaar aan onze bewoners deden, waar te maken? We zijn ver gekomen, maar niet alles is gelukt.

800 huurwoningen verhuurd
In 2022 hebben zo’n 800 huurders een ‘nieuw’ thuis gevonden bij Woonopmaat. Dat is mede te danken aan de opgeleverde appartementen in het project De Slotvrouwe aan de Debora Bakelaan. Daarmee hebben we ruim 200 sociale huurwoningen aan de Heemskerkse woningvoorraad toegevoegd. Een prestatie die we niet hadden kunnen realiseren zonder de inzet van onze betrokken bewoners, Era Contour, RRog Stedenbouw en Landschap en gemeente Heemskerk. Daar zijn we best een beetje trots op!

Ook op het gebied van duurzaamheid zetten we stappen. In samenwerking met EcoHeemskerk, energiecoaches van het Huurdersplatform, de gemeente Heemskerk en IJmond Werkt zijn 800 bewoners persoonlijk geadviseerd over energiebesparing.

De algemene klantwaardering is met een rapportcijfer van een 7,5 wat lager dan we wensen. In 2023 spannen we ons, samen met onze partners, in om deze waardering boven de 8 te krijgen.

We zijn blij met jou!
Fijn dat we ook in 2022 op je konden rekenen. Het is het superfijn om te werken met partners die altijd voor ons, en vooral voor onze bewoners, klaar staan.

Prestaties in één oogopslag
Ben je nieuwsgierig en wil je de prestaties van Woonopmaat over 2022 in één oogopslag terugzien?  Klik hier: Infographic jaarverslag 2022. Liever het hele jaarverslag inzien? Klik hier.

Wil je nader in gesprek over onze prestaties of over verdere samenwerking? Neem dan contact op met Sjoerd Hooftman, Bestuurder Woonopmaat. Hij is bereikbaar via hooftman@woonopmaat.nl