Overlast melden

Overlast melden

Meer informatie

Je kunt overlast melden met het overlastformulier.


LET OP:

  • Anonieme overlastmeldingen nemen wij niet in behandeling. Jouw adres en het adres van de overlastveroorzaker(s) moet je dus altijd aan ons kenbaar maken. 
  • Vóórdat je een overlastmelding bij ons doet, moet je eerst zelf de overlast (proberen te) bespreken met de overlastveroorzaker(s). Vaak helpt dit al om de overlast op te lossen/te stoppen! 
  • Je kunt ook een beroep doen op de bemiddelaars van Buurtbemiddeling. Zij helpen bij gesprekken tussen jou en je buren. Ze proberen te helpen samen oplossingen af te spreken. Kijken voor meer informatie op de website www.buurtbemiddelingbeverwijk.nl of www.buurtbemiddelingheemskerk.nl

Daarnaast is het is goed om te weten dat Woonopmaat ook tegenover de overlastveroorzaker(s) de gebruikelijke zorgvuldigheid in acht neemt. Het is erg belangrijk dat er een gedetailleerd dossier over de overlast wordt opgebouwd en dat alles wat van belang is nauwkeurig wordt gedocumenteerd. Onthoud dan ook dat overlastproblemen vaak niet op korte termijn kunnen worden opgelost. 

Overlast melden

Algemene gegevens
Extra informatie
Melding overlast
AVG goedkeuring
Accepteer alle cookies om dit formulier te kunnen versturen.