Parkeergelegenheid overzicht

Zoek je een parkeergelegenheid in de regio IJmond en Zuid-Kennemerland? Schrijf je dan in bij www.mijnwoonservice.nl. Op deze website staan alle vrijkomende parkeergelegenheden van Woonopmaat en de andere woningcorporaties in de regio IJmond en Zuid-Kennemerland. Dat zijn parkeergelegenheiden in Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen, Zandvoort en Wijk aan Zee. Je kunt zelf reageren op het parkeeraanbod.

Inschrijven om te kunnen reageren
Om te reageren op het parkeeraanbod heb je een inschrijving bij www.mijnwoonservice.nl nodig. Kijk hier voor meer informatie.

Voorwaarden per parkeergelegenheid
Voor elke parkeergelegenheid gelden voorwaarden zoals inkomen, leeftijd en/of gezinsgrootte. Die voorwaarden staan altijd duidelijk bij de advertentie van de parkeergelegenheid. Kijk hier voor meer informatie.

Verdeling op inschrijftijd
Om parkeergelegenheden zo eerlijk mogelijk te verdelen, gelden er regels. Heb je interesse in een vrijkomende parkeergelegenheid? Goed om te weten dat de kandidaat met de langste inschrijftijd de eerste keus heeft. Inschrijftijd is de tijd vanaf de datum van betaling van je inschrijving. Kijk hier voor meer informatie.

Ik zoek

Type garage
Straat / Plaats
Huurprijs
Plaats