Energieopmaat

Energieopmaat

Energieopmaat

Energieopmaat BV levert warmte en koude, uitsluitend bestemd voor de huurders van het Multifunctioneel complex Kerkweg aan het Maltezerplein en de Kerkweg in Heemskerk. Deze woningen zijn aangesloten op een warmte-koude-opslag; WKO-installatie.

Deze WKO-installatie is het energiesysteem dat op milieuvriendelijke wijze met een warmtepomp zorgt voor verwarming of koeling van de 29 woningen, het zalencentrum Jansheeren en het Wijkzorgcentrum.

Wonen met warmte en koude van Energieopmaat BV is groen wonen. Deze warmte is niet duurder dan verwarmen met een cv-ketel op aardgas, duurzaam en geeft vergelijkbaar comfort. De huurders van het Maltezerplein en de Kerkweg dragen hun steentje bij aan een beter milieu. En zij hebben daarbij alle comfort in huis. 

Belangrijke telefoonnummers Energieopmaat BV
Heb je een storing in de warmte- of koudelevering? Dan bel je ons callcenter op 0251-256010. Heb je algemene vragen? Dan bel je 0251–750999 (lokaal tarief).

Deze telefoonnummers zijn uitsluitend bedoeld voor de huurders van de woningen en het zalencentrum van het Multifunctioneel complex Kerkweg aan het Maltezerplein en de Kerkweg in Heemskerk.

Vragen?
Wij hebben de meest voorkomende vragen (en de antwoorden) voor je verzameld. Klik hiervoor op Veelgestelde vragen.

Gebruiksaanwijzing
Speciaal voor de bewoners van de 29 appartementen aan de Kerkweg en het Maltezerplein maakten wij een folder. Hierin leggen wij onder andere de werking van het systeem uit en geven wij handige tips en adviezen voor optimaal gebruik.

Ga je verhuizen?
Als je gaat verhuizen, moet je het contract met Energieopmaat BV schriftelijk beëindigen. Hiervoor vul je de opzegging in. Print en onderteken deze opzegging en stuur het naar Energieopmaat BV, Postbus 20, 1960 AA Heemskerk.

Energieopmaat BV is een volle (100%) dochter van Woonopmaat.

Kerkweg

Appartementen gezien vanaf het Maltezerplein

Appartementen gezien vanaf Maltezerplein

Kerkweg

Appartementen gezien vanaf de Kerkweg

Appartementen gezien vanaf de Kerkweg