Energieopmaat

Energieopmaat

Energieopmaat

Energieopmaat bv levert warmte en koude uitsluitend bestemd voor de huurders van het Multifunctioneel complex Kerkweg, gelegen aan het Maltezerplein en de Kerkweg in Heemskerk. Deze woningen zijn aangesloten op een warmte-koude-opslag (WKO) installatie.

Deze WKO-installatie is het energiesysteem dat samen met een warmtepomp op milieuvriendelijke wijze zorgt voor verwarming of koeling van de 29 woningen, het zalencentrum Jansheeren en het Wijkzorgcentrum.

Wonen met warmte en koude van Energieopmaat bv is groen wonen. Deze warmte is duurzaam, niet duurder dan verwarmen met een cv-ketel op aardgas en geeft vergelijkbaar comfort. De huurders van het Maltezerplein en de Kerkweg dragen hun steentje bij aan een beter milieu. En zij hebben daarbij alle comfort in huis. 

Belangrijke telefoonnummers Energieopmaat bv
Heb je een storing in de warmte- of koudelevering? Dan bel je ons callcenter op 0900-2560100. Heb je algemene vragen? Dan bel je 0251–750999 (lokaal tarief).

Deze telefoonnummers zijn uitsluitend bedoeld voor de huurders van de woningen en het zalencentrum van het Multifunctioneel complex Kerkweg, gelegen aan het Maltezerplein en de Kerkweg in Heemskerk.

Vragen?
Wij hebben de meest voorkomende vragen (en de antwoorden) voor je verzameld. Klik hiervoor op Veelgestelde vragen.

Gebruiksaanwijzing
Speciaal voor de bewoners van de 29 appartementen Kerkweg en Maltezerplein hebben wij een folder gemaakt. Hierin wordt onder andere de werking van het systeem uitgelegd en geven wij handige tips en adviezen voor optimaal gebruik.

Ga je verhuizen?
Als je gaat verhuizen, moet je het contract met Energieopmaat bv schriftelijk beëindigen. Hiervoor vul je de opzegging in. Print deze uit, onderteken het en stuur het naar Energieopmaat bv p/a Postbus 20, 1960 AA Heemskerk.

Energieopmaat bv is een volle (100%) dochter van Woonopmaat.

Kerkweg

Appartementen gezien vanaf het Maltezerplein

Appartementen gezien vanaf Maltezerplein

Kerkweg

Apparementen gezien vanaf de zijde Kerkweg

Appartementen gezien vanaf de Kerkweg