De Groene Tuinen

Beverwijk
In ontwikkeling

Details

Plaats Beverwijk
Straat Elinksterkstraat en Berghuisstraat
Opdrachtgever Woonopmaat
Start bouw Nog niet bekend
Start verhuur / verkoop Nog niet bekend
Stedenbouwkundige Nog niet bekend
Architect Nog niet bekend
Aannemer Nog niet bekend
Projectleider Benny Duimel
Bewonersbegeleider Bas de Jong

Omschrijving

Inleiding
Woonopmaat gaat al haar woningen voor 2030 aardgasvrij en voor 2050 CO2-vrij te maken. Woonopmaat doet haar uiterste best om deze doelen te bereiken. Energielasten zijn een steeds groter deel van de totale kosten voor wonen. De woningen met het laagste energielabel zijn als eerste aan de beurt.  

Actueel
Daarom is in september 2021 gestart met de planvorming voor de Elink Sterk-/Berghuisstraat. Dit wooncomplex bestaat uit 24 eengezinswoningen, 24 beneden/bovenwoningen en 39 appartementen uit 1949/1950. Het project levert een belangrijke bijdrage aan onze doelstellingen duurzaamheid, wooncomfort en klantbeleving. 

Woonopmaat gebruikt het Sociaal Statuut als onderlegger voor het vaststellen van het Sociaal Project Plan per project/wijk. 

Huurdersinformatie
Ben je bewoner en heb je naar aanleiding van de nieuwsbrief of in het algemeen een vraag of opmerking? Neem contact op met onze bewonersbegeleider Bas de Jong, of stuur een e-mail naar bewonersbegeleider@woonopmaat.nl. 

Alle genoemde en beschreven data zijn onder voorbehoud van procedures en besluitvorming. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. In geval van voortschrijdend inzicht bestaat de mogelijkheid dat hiervan wordt afgeweken.

Bekijk hier het Sociaal Projectplan Sloop Nieuwbouw

Sociaal Projectplan

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief maart 2023
Nieuwsbrief februari 2023
Nieuwsbrief oktober 2022
Nieuwsbrief mei 2022
Nieuwsbrief december 2021