Cornelis Geelvinckstraat buurt

Heemskerk
In ontwikkeling

Details

Plaats Heemskerk
Straat Cornelis Geelvinckstraat, Beatrix van Dongenstraat, Jan van Kuikweg en Dirk van der Leckstraat
Opdrachtgever Woonopmaat
Architect Nog niet bekend
Aannemer Nog niet bekend
Projectleider Benny Duimel
Bewonersbegeleider Cisca Smit

Omschrijving

Woonopmaat staat voor de opgave om al haar woningen voor 2030 aardgasvrij en voor 2050 CO2-vrij te maken. Woonopmaat doet zijn uiterste best om deze ambities te bereiken.
Omdat energielasten een steeds groter deel vormen van de totale kosten voor wonen, zijn de woningen met het slechtste energielabel als eerste aan de beurt.
Daarom is in april 2019 gestart met de planvorming voor de 52 eengezinswoningen aan de Cornelis Geelvinckstraat, Dirk van der Leckstraat, Jan van Kuikweg en Beatrix van Dongenstraat.

Na een aantal gesprekken met de Klankbordgroep is op 27 augustus 2019 een informatieavond voor alle bewoners gehouden.

Volgens de huidige planning worden de woningen einde 2023 gesloopt en dat dan de nieuwbouw werkzaamheden starten. De verwachting is dat medio 2025 de eerste woningen worden opgeleverd.

Woonopmaat gebruikt het Sociaal Statuut als onderlegger voor het vaststellen van het Sociaal Project Plan per project/wijk. Het Sociaal Project Plan moet nog tot stand komen in overleg met de Klankbordgroep.

Ben je bewoner en heb je naar aanleiding van de informatieavond een vraag of opmerking? Neem contact met op met onze bewonersbegeleider Cisca Smit, of stuur een e-mail naar plannenvooruwwijk@woonopmaat.nl.

Alle genoemde en beschreven data zijn onder voorbehoud van procedures en besluitvorming. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. In geval van voortschrijdend inzicht bestaat de mogelijkheid dat hiervan wordt afgeweken.

De presentaties van de bewonersavonden en de nieuwsbrieven, vind je hier:

NIEUWSBRIEVEN 


Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief december 2021

Nieuwsbrief september 2021

April 2021

December 2020

Juli 2020

Maart 2020 

September 2019

 

PRESENTATIES BEWONERSAVONDEN

Presentatie bewonersavond 4 februari 2020

Presentatie bewonersavond 27 augustus 2019

Presentatieborden bewonersavond 27 augustus 2019