Euratomplein

Heemskerk
In ontwikkeling

Details

Plaats Heemskerk
Straat Euratomplein
Opdrachtgever Woonopmaat
Start bouw Verwachting eerste kwartaal 2022
Projectleider Jan Willem Snelder
Bewonersbegeleider Bas de Jong en Fran van der Kroft

Omschrijving

Woonopmaat staat voor de opgave om al haar woningen voor 2030 te verduurzamen. Woonopmaat doet zijn uiterste best om deze ambities te bereiken. Omdat energielasten een steeds groter deel vormen van de totale kosten voor wonen zijn de woningen met het laagste energielabel als eerste aan de beurt.

In project Euratomplein voeren wij onderhoud uit aan in totaal 234 appartementen. Tijdens het onderhoud onderzoekt Woonopmaat meteen hoe zij de appartementen kan verduurzamen. Het project levert een belangrijke bijdrage aan onze doelstellingen duurzaamheid, wooncomfort en klantbeleving.

Bent u bewoner en heeft u naar aanleiding van de bewonersbezoeken een vraag of opmerking? Neem contact op met onze bewonersbegeleiders Bas de Jong en Fran van der Kroft, of stuur een
e-mail naar bewonersbegeleider@woonopmaat.nl ter attentie van Bas of Fran.

Wij geven elke bewoner een duidelijke uitleg op papier van wat er staat te gebeuren tijdens de onderhouds- en verduurzamingswerkzaamheden. Vastomlijnde plannen voor deze werkzaamheden worden op dit moment gemaakt. In september worden voorafgaand aan de werkzaamheden de liften vervangen. Hierbij wordt de kleine lift vervangen door een grote lift. 

Inmiddels hebben de bewonersbegeleiders met elke bewoner een gesprek gevoerd.

Nieuwsbrieven
Blijf op de hoogte van het project en lees hier de nieuwsbrieven:

Juli 2021

Presentatie klankbordgroep bijeenkomst 24 juni 2021

Presentatie klankbordgroep bijeenkomst 21 oktober 2021