Euratomplein

Heemskerk
In ontwikkeling

Details

Plaats Heemskerk
Straat Euratomplein
Opdrachtgever Woonopmaat
Start bouw 2023
Projectleider Benny Duimel
Bewonersbegeleider Bas de Jong en Kelsey Paleari

Omschrijving

Inleiding
Woonopmaat gaat al haar woningen voor 2030 te verduurzamen. Woonopmaat doet haar uiterste best om deze doelen te bereiken. Energielasten zijn een steeds groter deel van de totale kosten voor wonen. De woningen met het laagste energielabel zijn als eerste aan de beurt.

In het project Euratomplein voeren wij onderhoud uit aan in totaal 234 appartementen. Tijdens het onderhoud onderzoekt Woonopmaat meteen hoe zij de appartementen kan verduurzamen. Het project levert een belangrijke bijdrage aan onze doelstellingen duurzaamheid, wooncomfort en klantbeleving.

Woonopmaat gebruikt het Sociaal Statuut als onderlegger voor het vaststellen van het Sociaal Project Plan per project/wijk.

Actueel
Wij geven elke bewoner een duidelijke uitleg op papier van wat er staat te gebeuren tijdens de onderhouds- en verduurzamingswerkzaamheden. Vastomlijnde plannen voor deze werkzaamheden worden op dit moment gemaakt. In september worden voorafgaand aan de werkzaamheden de liften vervangen. Hierbij wordt de kleine lift vervangen door een grote lift. 

Inmiddels hebben de bewonersbegeleiders met elke bewoner een gesprek gevoerd.

Huurdersinformatie
Ben je bewoner en heb je een vraag of opmerking? Neem contact op met onze bewonersbegeleiders Bas de Jong en Kelsey Paleari, of stuur een
e-mail naar bewonersbegeleider@woonopmaat.nl ter attentie van Bas of Kelsey.

Alle genoemde en beschreven data zijn onder voorbehoud van procedures en besluitvorming. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. In geval van voortschrijdend inzicht bestaat de mogelijkheid dat hiervan wordt afgeweken.

Presentaties
De presentaties van de bewonersavonden, kan je hier bekijken:

Presentatie klankbordgroep bijeenkomst 17 oktober 2022
Presentatie klankbordgroep bijeenkomst 11 april 2022
Presentatie klankbordgroep bijeenkomst 24 juni 2021
Presentatie klankbordgroep bijeenkomst 21 oktober 2021

Nieuwsbrieven
Blijf op de hoogte van het project en lees hier de nieuwsbrieven:

Oktober 2022
Mei 2022
Juli 2021

Sociaal Projectplan

Sociaal Projectplan Euratomplein