Verduurzamingsproject Antonio Morstraat e.o.

Heemskerk
In ontwikkeling

Details

Plaats Heemskerk
Straat J. Marisstraat 13 t/m 37 oneven, Jan van Scorelstraat 5 t/m 15 oneven, Muilmanslaan 8 t/m 22 even, Muilmanslaan 3, 15 t/m 41 oneven, Carel van Manderstraat 2 t/m 36 even, Carel van Manderstraat 1 t/m 21 oneven, Pieter Breughelstraat 16 t/m 26 even, Antoni
Opdrachtgever Woonopmaat
Start bouw Eerste kwartaal 2021
Architect Addis Architekten
Aannemer firma Huipen
Projectleider Frank Koenis en Frits Hoogzaad
Bewonersbegeleider Fran van der Kroft

Omschrijving

Woonopmaat staat voor de opgave om al haar woningen voor 2030 te verduurzamen. Woonopmaat doet zijn uiterste best om deze ambities te bereiken. Omdat energielasten een steeds groter deel vormen van de totale kosten voor wonen zijn de woningen met het laagste energielabel als eerste aan de beurt.

In project Antonio Morstraat e.o. verduurzamen we in totaal 116 eengezinswoningen. Het project levert een belangrijke bijdrage aan onze doelstellingen duurzaamheid, wooncomfort en klantbeleving.

Ben je bewoner en heb je naar aanleiding van de bewonersbezoeken een vraag of opmerking? Neem contact op met onze bewonersbegeleider Fran van der Kroft, of stuur een e-mail naar bewonersbegeleider@woonopmaat.nl ter attentie van
Fran van der Kroft.

Woonopmaat gebruikt het Sociaal Statuut als onderlegger voor het vaststellen van het Sociaal Project Plan per project/wijk.

Wij geven elke bewoner een duidelijke uitleg op papier van wat er staat te gebeuren tijdens de verduurzaming. Vastomlijnde plannen voor deze verduurzaming worden op dit moment gemaakt. Wij verwoorden dit in een uitvoeringsplan. Dit uitvoeringsplan ontvangen de bewoners zo spoedig mogelijk. 

Inmiddels is de bewonersbegeleider bij elke bewoner langs geweest. 

Alle genoemde en beschreven data zijn onder voorbehoud van procedures en besluitvorming. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. In geval van voortschrijdend inzicht bestaat de mogelijkheid dat hiervan wordt afgeweken.

Sociaal Project Plan Antonio Morstraat e.o.

Uitvoeringsplan Antionio Morstraat e.o.

Gebruikershandleiding mechanische ventilatie


NIEUWSBRIEVEN

 

Editie augustus 2022

Editie december 2021
Editie juli 2021
Editie maart 2021
Editie november 2020


Zonnepanelen voor de bewoners van Woonopmaat