Rijvordtlaan

Beverwijk
In ontwikkeling

Details

Plaats Beverwijk
Straat Rijvordtlaan en Arendsweg
Opdrachtgever Woonopmaat
Aannemer Van Lith Bouwbedrijf
Projectleider Benny Duimel
Bewonersbegeleider Cisca Smit

Omschrijving

Woonopmaat staat voor de opgave om al haar woningen voor 2030 aardgasvrij en voor 2050 CO2-vrij te maken. Woonopmaat doet zijn uiterste best om deze ambities te bereiken. Omdat energielasten een steeds groter deel vormen van de totale kosten voor wonen zijn de woningen met het laagste energielabel als eerste aan de beurt.

In het project Rijvordtlaan te Beverwijk verduurzamen we in totaal 72 (kleine) eengezinswoningen. Het project levert een belangrijke bijdrage aan onze doelstellingen duurzaamheid, wooncomfort en klantbeleving.

Woonopmaat gebruikt het Sociaal Statuut als onderlegger voor het vaststellen van het Sociaal Project Plan per project/wijk.

Ben je bewoner en heb je naar aanleiding van de nieuwsbrief of in het algemeen een vraag of opmerking? Neem contact op met onze bewonersbegeleider Cisca Smit, of stuur een e-mail naar bewonersbegeleider@woonopmaat.nl of naar rijvordtlaan@woonopmaat.nl

Alle genoemde en beschreven data zijn onder voorbehoud van procedures en besluitvorming. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. In geval van voortschrijdend inzicht bestaat de mogelijkheid dat hiervan wordt afgeweken.

Sociaal Project Plan Rijvordtlaan

Uitvoeringsplan Rijvordtlaan 

Gebruikershandleiding Mechanische Ventilatie 


Corona maatregelen firma Van Lith

 

De presentaties van de bewonersavonden en de nieuwsbrieven publiceren wij hier. 

Nieuwsbrieven

Juli 2021
Mei 2021

December 2020
Augustus 2020

 

Zonnepanelen voor de bewoners van Woonopmaat